Over Stick To Your Dreams

Met een sterke focus op kwaliteit, creativiteit en verbondenheid, streven we ernaar om Stick To Your Dreams tot een geliefd merk te maken binnen de hockeygemeenschap en daarbuiten. We zijn vastbesloten om een nieuwe generatie te inspireren hun passie te tonen en zich trots te voelen op en buiten het hockeyveld.

'Ontworpen en gedragen met passie voor de sport'

Follow your dreams.

Welkom bij Stick To Your Dreams, waar sport en sieraden samenkomen! Ik ben Felice Albers, speelster van AHBC dames 1 en het Nederlands team. 

Op mijn 22e werd ik uitgeroepen tot de beste speelster van de wereld, een mijlpaal die me aan het denken heeft gezet over hoe ik iets terug kon doen voor de sport die me zoveel heeft gegeven. Stick To Your Dreams is ontstaan uit mijn liefde voor het hockey en om anderen te inspireren om dromen na te jagen. Mijn eigen ervaring heeft me geleerd dat niets onmogelijk is als je vasthoudt aan je passie en gelooft in jezelf. 

De collectie sieraden is speciaal ontworpen voor hockeyers, die net zo gepassioneerd zijn over hockey als ik. Of je nu op het veld staat, langs de zijlijn aanmoedigt of gewoon je liefde voor de sport wil tonen, onze sieraden zijn de perfecte manier om je verbonden te voelen met de sport waar je van houdt.

Elk sieraad heeft een uniek ontwerp met een subtiele link naar hockey, zodat je altijd een stukje van je passie bij je kunt dragen, waar je ook gaat. Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren, laat je passie zien en stick to your dreams met onze prachtige collectie!

Hockey Foundation

Helaas is sporten niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Minder dan de helft van de 4- tot 11-jarigen uit gezinnen met lage inkomens sport wekelijks. Bij gezinnen met een hoog inkomen sport meer dan 75%. Dicht bij de plek waar kinderen opgroeien in lage inkomenswijken is de Hockey Foundation actief. De Hockey Foundation is een maatschappelijk initiatief van Rabobank en KNHB en wil met hockey een verschil maken in het leven van kinderen in deze wijken. Stick To Your Dreams vindt het belangrijk dat ieder kind kan sporten en steunt dit initiatief door jaarlijks samen activiteiten te organiseren zodat meer kinderen de kans krijgen om te hockeyen.

Hockey Foundation