Rotterdampas

Clinic ‘Hardlooptechniek Verbeteren’
Wanneer: maandag 19 juli, maandag 30 augustus of maandag 27 september
Waar: Bergse Bos, startpunt parkeerplaats Outdoor Valley Klimberg, adres: Hoeksekade 141 in Bergschenhoek
Tijd: 20.00-21.30 uur
Reserveren: monique@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265 o.v.v. voor- en achternaam, telefoonnummer en (eventueel) Rotterdampasnummer

Workshop ‘Kaart & Kompas’
Leer een kompas hanteren, via coördinaten je bestemming bereiken en hier naartoe te navigeren en gebruik de zon om weer de goede richting op te lopen als je bent verdwaald. Dit en meer leer je in de workshop kaart en kompas.
Voor wie: Iedereen vanaf 18 jaar
Wanneer: na de zomervakantie worden nieuwe data en activiteiten gepland
Waar: Buiten in het (Bergse) bos
Tijd: 10.00-13.00 uur ongeveer
Prijs: Normaal 50 euro, met Rotterdampas 37,50 euro
Reserveren: ja via mail naar monique@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265 onder vermelding van je voor en achternaam, telefoonnummer en eventueel je rotterdampasnummer.
De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Bij slechte weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden kan de datum worden aangepast.

Bij Bovenstaande activiteiten kun je alleen of samen met een vriend(in) of familielid aansluiten in een groep. Heb je al een groep mensen bij elkaar en wil je een aparte datum reserveren neem dan contact op voor de mogelijkheden. Denk aan een dag waarbij je bijvoorbeeld opdrachten voor persoonlijke ontwikkeling kan combineren met outdoor activiteiten. Een workshop kaart & kompas, shelters bouwen, levend stratego, frisbee of werken aan goede hardloopskills behoren tot de mogelijkheden. Alleen de focus op coachingsactiviteiten, of alleen outdoor activiteiten is natuurlijk ook mogelijk.

Leuk, met welke groep wil jij deze dag beleven? Zijn het je collega’s? Je vrienden? Een familiefeest? Meer info moniques@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265