Rotterdampas

Clinic ‘Hardlooptechniek Verbeteren’
Wanneer: maandag 14 juni of maandag 19 juli
Waar: Bergse Bos, startpunt parkeerplaats Outdoor Valley Klimberg, adres: Hoeksekade 141 in Bergschenhoek
Tijd: 20.00-21.30 uur
Reserveren: monique@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265 o.v.v. voor- en achternaam, telefoonnummer en (eventueel) Rotterdampasnummer

Dagje ‘Ontdek je ware ik’ 
Het is niet dat je jezelf niet kent, maar het is fijn om eens een dag stil te staan bij jezelf. Wie ben ik echt? Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar word ik echt gelukkig van? Wat heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben? Tijdens deze dag in de buitenlucht komen deze vragen aan bod waardoor je zeker zult groeien op gebied van persoonlijke ontwikkeling. De dag zal worden aangevuld met een workshop navigatie met kaart en kompas. Nu je weet welke mentale koers je wilt varen is het natuurlijk ook handig als je letterlijk je eigen koers kan varen. Verdwalen? Voor jou geen probleem, jij weet welke kant je op moet na deze workshop. 

Deze dag wordt compleet gemaakt met een heerlijke lunch en hopelijk een zonnetje in de bosrijke omgeving waar we de dag zullen doorbrengen.

Wanneer: zaterdag 29 mei
Waar: Buiten in het (Bergse) bos
Tijd: 10-17.00 uur
Prijs: Normaal 160 euro, met Rotterdampas 120 euro (inclusief lunch)
Reserveren: ja via mail naar monique@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265 onder vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer en eventueel je rotterdampasnummer.

De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Bij zeer slechte weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden kan de datum worden aangepast.

Workshop ‘Kaart & Kompas’
Leer een kompas hanteren, via coördinaten je bestemming bereiken en hier naartoe te navigeren en gebruik de zon om weer de goede richting op te lopen als je bent verdwaald. Dit en meer leer je in de workshop kaart en kompas.
Voor wie: Iedereen vanaf 18 jaar
Wanneer: zaterdag 3 juli
Waar: Buiten in het (Bergse) bos
Tijd: 10.00-13.00 uur ongeveer
Prijs: Normaal 50 euro, met Rotterdampas 37,50 euro
Reserveren: ja via mail naar monique@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265 onder vermelding van je voor en achternaam, telefoonnummer en eventueel je rotterdampasnummer.
De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Bij slechte weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden kan de datum worden aangepast.

Bij Bovenstaande activiteiten kun je alleen of samen met een vriend(in) of familielid aansluiten in een groep. Heb je al een groep mensen bij elkaar en wil je een aparte datum reserveren neem dan contact op voor de mogelijkheden. Denk aan een dag waarbij je bijvoorbeeld opdrachten voor persoonlijke ontwikkeling kan combineren met outdoor activiteiten. Een workshop kaart & kompas, shelters bouwen, levend stratego, frisbee of werken aan goede hardloopskills behoren tot de mogelijkheden. Alleen de focus op coachingsactiviteiten, of alleen outdoor activiteiten is natuurlijk ook mogelijk.

Leuk, met welke groep wil jij deze dag beleven? Zijn het je collega’s? Je vrienden? Een familiefeest? Meer info moniques@sticktoyourdreams.nl of 06-41242265