Training & begeleiding op maat

Zit je al een tijdje te denken om je aan te sluiten bij een loopgroep maar ben je bang dat je de andere lopers niet kan bijhouden? Dan kan ik het lopen heel rustig samen met jou oppakken en het verantwoord opbouwen.  Of ben je juist een ervaren loper en wil je (na een blessure) begeleiding voor het doel wat je gesteld hebt? Ik kan jou een trainingsschema op maat geven, persoonlijk begeleiden en letten op jouw hardlooptechniek voor betere prestaties en voorkomen van blessures.  

Ik ben er dus voor iedere loper. De frequentie van begeleiding kan zowel eenmalig zijn als meerdere keren per week. Ik verzorg ook losse clinics “Hardlooptechniek Verbeteren”. De training mag individueel alsook voor een (kleine) groep zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Hardloopclinic als activiteit tijdens een managementdag of afdelingsuitje bij de organisatie waar jij voor werkt.

Daarnaast ben ik officieel lid van het Dutch Pacing Team, dat wil zeggen dat ik tijdens grote events zoals De CPC in Den Haag of de Rotterdam Marathon als pacer andere lopers op een vlak tempo begeleid naar hun streeftijd. Ik bied deze service ook aan op individuele basis en  zou het een eer vinden om jouw persoonlijke pacer te zijn tijdens een runevent. 

Het is wel aan te raden mij daar tijdig voor te reserveren (minimaal een half jaar van te voren bij grote events) omdat de kans groter is dat ik dan nog beschikbaar ben. Het belangrijkste voor mij bij de trainingen is dat ik jou blessurevrij kan houden (of krijgen) en dat je met plezier loopt!

Gaan wij samen een rondje rennen? Vul het contactformulier in en geef je wensen aan…

Al tijden was mijn doel om een marathon onder de 3:45 te lopen.  Aan de voorbereiding lag het niet, maar op het moment suprême kwam het er nooit uit. Het resultaat was de, voor hardlopers bekende, gedachte ‘dit nooit meer!’ als ik eenmaal in de buurt van de finish was gekomen. De eerste marathon waarbij Monique mijn persoonlijke pacer was vlogen de kilometers voorbij. Door haar ruime hardloopervaring kreeg ik tijdens de 42 kilometers behalve motiverende opmerkingen ook tips (je armen in een hoek bewegen!) die het lopen makkelijker maakten. Op de momenten dat ik wat stiller begon te worden trok ze me uit het dal zonder gemaakte teksten of clichés zoals ‘je kunt het!’ maar met inspirerende verhalen. En toen was ineens de finish daar. Met een eindtijd van 3:38 was de missie meer dan geslaagd. Ruim twintig minuten van mijn oude persoonlijke record af. Maar nog belangrijker was dat ik geen moment dacht ‘dit nooit weer!’ Dat is wat een goede pacer met je doet.

Jeroen
Klant Personal Pacer
Aan het eind van deze zomer was het dan zover, mijn eerste halve marathon. Ik had het geluk om Monique als pacer aan mijn zij te hebben. Monique is niet alleen een goede loper, zij is ook een vrolijke en enthousiaste motivator. Tijdens de wedstrijd gaf ze me tips waardoor het aanzienlijk makkelijker ging. En als je er echt doorheen zit heb je kans dat Monique zomaar een liedje zingt ter afleiding.
Een halve marathon met Monique voelt korter dan 21km!
Claudia
Klant Personal Pacer