Aanbevelingen

Op deze pagina staan alle aanbevelingen die ik als coach heb ontvangen. Op mijn linkedin Pagina zijn ook enkele van deze aanbevelingen terug te vinden. Daarnaast zijn de aanbevelingen voor Rondje Rennen te lezen onderaan de pagina van Rondje Rennen.

Veel leesplezier:

Ik vond de sessies met Monique erg prettig. Monique luistert goed en weet de belangrijke elementen uit je verhaal te halen. Ze herkent patronen en gewoonten vaak nog voordat je ze zelf doorhebt. Daardoor kan Monique je goed verder helpen en de vinger op de (soms toch wat) pijnlijke plek leggen. De verschillende opdrachten helpen bij het beantwoorden van de coachvraag en Monique weet de functie en toegevoegde waarde van de opdrachten goed duidelijk te maken, waardoor je precies weet wat je aan de opdracht hebt en waar je het voor doet. Op die manier zorgt Monique ervoor dat je het meeste uit jezelf en de sessies haalt.

Leonie

Loopbaancoaching

Tijdens de gesprekken met Monique is duidelijk geworden dat het wetenschappelijke carrièrepad dat ik voor mezelf in gedachten had, niet zo goed aansluit bij wat ik goed kan en leuk vind. Dat was best een confronterend moment. Gelukkig kan Monique precies de juiste vragen stellen en heeft ze een enorm register aan passende oefeningen waardoor je jezelf na iedere sessie weer een beetje beter kent. Hierdoor heb ik grote stappen gemaakt in de richting die wel bij mij past. Monique is enthousiast en maakt makkelijk contact. Onze wandelingen heb ik als zeer prettig ervaren; het was een veilige omgeving waarin ik steeds beter mezelf kon zijn.

Klaske

Loopbaancoaching

Monique kwam ik precies op het juiste moment tegen. Waar ik aanvankelijk ging voor een loopbaantraject merkte ik dat Monique van meer markten thuis is. Zo hebben we het gehad over heel persoonlijke dingen waar ik mee struggelde. Zij heeft mij een paar handvatten aangereikt waardoor ik nieuwe inzichten kreeg die me verder helpen. Monique is iemand die verder kijkt dan de initiële vraag. Ze denkt écht met je mee en door vragen te stellen en opdrachten mee te geven helpt ze je om een antwoord te vinden op je eigen vragen. Zonder dat dit gestuurd wordt.

Ja, ik zou haar zeker aanbevelen als je op zoek bent naar iemand die met je kan sparren over je loopbaan, maar ook zeker over persoonlijke uitdagingen. Monique, dankjewel!

Ilona

Loopbaancoaching

Monique is een prettige loopbaancoach die goed luistert naar je verhaal en dit ook voor je structureert. Door deze manier van werken is het heel duidelijk waar je vastloopt en welke acties je kan ondernemen om weer verder te kunnen. Tijdens de gesprekken is me goed helder geworden waar mijn sterke kanten liggen en heb ik een duidelijk beeld gekregen van hoe ik mijn carrière wil vormgeven in de toekomst. Een onverwacht gevolg van dit traject is dat ik mezelf meer heb leren accepteren. Monique heeft me handvatten gegeven om weer te vertrouwen in de toekomst. Top!

Nanda

Loopbaancoaching

Door de coaching die ik van Monique ontving tijdens wandelgesprekken ben ik in mijn werk veel beter in staat zelfstandig zaken op te pakken en sta ik een stuk steviger in mijn schoenen. Ik vond het ook fijn dat ze besprak hoe het mij persoonlijk ging. Daarnaast ben ik mezelf op werkvlak ook gaan uitdagen door de begeleiding van Monique: sindsdien geef ik met succes deskundigheidsbevordering aan groepen mensen. Iets wat ik schijnbaar heel goed kan en waarvan ik ontdekte dat ik dit ook leuk vond!

Lara

Loopbaancoaching

Monique is een professionele open coach met een luisterend oor en goede feedback! Je voelt je gauw bij haar op je gemak waardoor je je goed kunt openstellen voor haar begeleiding. Met variatie aan vele tools die zij inzet tijdens het traject komen veel facetten aan bod. Monique is positief ingesteld en laat je deze ook goed zien daar waar jij het negatieve ervaart. Ze heeft geduld en krijgt je op de juiste manier aan het (om)denken. Bij Monique mag en kan je jezelf blijven. Ze koppelt na een sessie snel terug en voorziet je overzichtelijk van de huiswerkopdrachten en de administratieve zaken. De buitencoaching is top! Het traject was een prettige samenwerking..

Mylene

Loopbaancoaching

Als young professional kwam ik via “NL Leert Door” uit bij Monique. Mijn coachvraag was gericht op het vinden van mijn carrièrepad in een zorgwereld met oneindige mogelijkheden. Tijdens de gesprekken hield Monique me een spiegel voor en door het doen van meerdere oefeningen heb ik meer inzicht gekregen in hetgeen me energie geeft, waar ik goed in ben en waarin ik me kan ontwikkelen. De sessies met Monique brachten me de rust die ik nodig had. Ik ga nu met nog meer plezier naar mijn werk, dank je wel daarvoor!

Jessica

Loopbaancoaching

Kwaliteiten van Monique: betrokken, open mindset, eerlijk, zorgzaam, betrouwbaar én een luisterend oor. Een perfecte coach die werkt vanuit haar hart. Ik mis de Merve-uurtjes wel .

Merve

personal coaching

Monique heeft een professioneel luisterend oor met een goed inlevingsvermogen. Daarnaast heeft ze een positieve instelling en kijk op dingen, wat me geholpen heeft om positiever naar situaties te kijken.

Sam

Loopbaancoaching

Monique maakt makkelijk contact en durft door te vragen. Ik voelde me snel op mijn gemak, na een half uur had ze mij al een confronterende spiegel mogen voorhouden.
Dit deed ze niet meteen, maar qua vertrouwen had dit van mij al zeker gemogen!

Ricardo

Personal coaching

De loopbaancoaching door Monique was echt een cadeautje voor mezelf. Ik heb de wandelende gesprekken als heel prettig ervaren. Je gaat samen aan de slag en kijkt wat je nodig hebt voor het beantwoorden van je vraag. Halverwege mijn coachtraject hebben we mijn coachvraag aangepast zodat ik beter kon bereiken wat ik graag zou willen. Ik heb veel uit de gesprekken gehaald. Nu ik aan het einde van het traject ben vind ik dat ik al gegroeid ben in mijn persoonlijke ontwikkeling én met alle handige opdrachten die ik door dit coachtraject in mijn rugzak heb, kan ik nog veel meer groeien in de toekomst!

Iris

Loopbaancoaching

Ik kan altijd goed met Monique praten. Ik kan mezelf zijn en open zijn, dat voelt vertrouwd en veilig. Daarnaast kan Monique zich goed inleven in mij en de rode draad zien van het geheel.

Loes

Personal coaching

Monique heb ik als een enthousiast en oprecht betrokken persoon ervaren. Ook vond ik het prettig dat ze weleens iets persoonlijks deelde, zodat ik ook zag wie de persoon achter de coach is. Dat maakt voor mij het contact makkelijker. Het traject resulteerde erin dat ik nu op werkgebied nog beter weet wat mijn talenten zijn en waar ik echt energie van krijg!

Barbara

Loopbaancoaching

Ik had veel geluk om Monique als coach te hebben. Zij heeft mij geholpen met reflecteren en mij laten inzien wat mijn krachten zijn. Monique is eerlijk en geeft je het gevoel dat je er mag zijn. Door de coachgesprekken met haar heb ik mijn loopbaan en mijn leven naar een hoger level getild. Monique ik ben je daar erg dankbaar voor!

Sunyata

Loopbaancoaching