Als dromen te koop waren, welke zou jij dan kiezen?

Natuurlijk zijn dromen niet te koop maar de herinneringen die je later wilt, moet je wel nú maken!

Heb jij het verlangen om…

Je relaxed en zelfverzekerd te voelen?

Energiek en vrolijk door het leven te gaan?

 Effectiever te communiceren met je omgeving?

Te gaan ontdekken wie jij echt van binnen bent?

✓ Keuzes te maken die bij je passen?

✓ Te ontdekken voor welke baan je voortaan weer iedere dag je bed uitspringt?

Alles wat je nog tegenhoudt om je dromen waar te maken, achter je te laten?

En écht in beweging te komen?

Wil je met een van deze dingen aan de slag? Zet dan nu de eerste stap… neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en om af te stemmen of ik kan bieden waar jij naar op zoek bent…

Tijdens een coachtraject staat de vraag die je inbrengt centraal. Dit kan zowel een vraag zijn op gebied van werk (loopbaancoaching) alsook een vraag op persoonlijk vlak, zoals beter in balans zijn (stress- en burnoutcoaching), effectiever communiceren of leren dingen los te laten (personal coaching). Kortom, uiteenlopende vragen zijn mogelijk.

Als coach heb ik een gecertificeerde opleiding gevolgd bij de Balansgroep en ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Jeugd van de SKJ en geverifieerd door Coachfinder zodat je verzekerd bent van een coach die heeft geïnvesteerd én blijft investeren in haar vakgebied als coach.


Coachfinder

Wandelcoaching & campercoaching

Een coachgesprek in het bos of vanuit mijn camper behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard moet dit ook bij jou passen. Ik geloof erin dat de natuur je sneller dicht bij je gevoel brengt en het een ontspannen omgeving is voor veel mensen om los te komen van de hectiek en/of patronen die je dagelijks hebt. Ik sta je graag bij om jou (weer) de beste versie van jezelf te laten worden!  

Stick to your Dreams afbeelding 5
Monique heeft een professioneel luisterend oor met een goed inlevingsvermogen. Daarnaast heeft ze een positieve instelling en kijk op dingen, wat me geholpen heeft om positiever naar situaties te kijken.
Sam
Loopbaancoaching
Monique maakt makkelijk contact en durft door te vragen. Ik voelde me snel op mijn gemak, na een half uur had ze mij al een confronterende spiegel mogen voorhouden.
Dit deed ze niet meteen, maar qua vertrouwen had dit van mij al zeker gemogen!
Ricardo
Personal coaching
Ik kan altijd goed met Monique praten. Ik kan mezelf zijn en open zijn, dat voelt vertrouwd en veilig. Daarnaast kan Monique zich goed inleven in mij en de rode draad zien van het geheel.
Loes
Personal coaching
Monique heb ik als een enthousiast en oprecht betrokken persoon ervaren. Ook vond ik het prettig dat ze weleens iets persoonlijks deelde, zodat ik ook zag wie de persoon achter de coach is. Dat maakt voor mij het contact makkelijker. Het traject resulteerde erin dat ik nu op werkgebied nog beter weet wat mijn talenten zijn en waar ik echt energie van krijg!
Barbara
Loopbaancoaching